24. međunarodni sajam PRIRODA, LOV, RIBOLOV, TURIZAM


OD 11. DO 13. LISTOPADA U VARAŽDINU

SAJAM LOV, PRIRODA, LOV, RIBOLOV, TURIZAM

24. međunarodni sajam PRIRODA, LOV, RIBOLOV, TURIZAM će se održati od petka 11. do nedjelje 13. listopada u Varaždinu na već dobro poznatim prostorima Gradske sportske dvorane uz rijeku Dravu. Očekuju vas brojni izlagači iz Hrvatske i inozemstva s bogatom ponudom svjetski znanih proizvođača po posebnim cijenama sa sajamskim popustom.

Zahvaljujući potpori Grada Varaždina i Varaždinske županije, ove godine vam po prvi puta sufinanciramo organizirani dolazak na Sajam! Naime, za prvih 10 prijavljenih društva koja organizirano autobusom dolaze iz krajeva udaljenih više od 100 km od Varaždina, sufinanciramo troškove autobusnog prijevoza s 1.000,00 kn! Ova pogodnost vrijedi za grupe od minimalno 30 osoba.

Ove godine ponovno organiziramo sajamsko natjecanje u kuhanju lovačkog gulaša te pozivamo i vaše Lovačko društvo da se prijavi za sudjelovanje u istom. Za najbolje ekipe osigurali smo vrijedne nagrade.

Propozicije natjecanja i sve ostale informacije potražite na internet stranici sajma www.sajam-varazdin.com ili nas kontaktirajte na broj 099-819-64-32.

Suorganizatori: Hrvatski lovački savez, Hrvatski športsko-ribolovni savez

Organizator: DMK Vall 042 d.o.o. Varaždin