Izvučeni redosljedi natjecanja

Lovnokinološki kup „Sveti Hubert“

Natjecanje u prvoj bateriji održat će se u lovištu Lovačkog društva „Šljuka“ Ulajnik. Suci u ovoj bateriji su Branimir Šakić i Damir Grujić. U ovoj bateriji natječu se lovni kinolozi s izvučenim brojevima od 1 do 10: Ivica Kihalić, Velimir Varga, Ivica Stulić, Mile Jurišić, Antun Molnar, Zoran Vučković, Darko Škrobot, Luka Marijan, Luka Ivanac i Branko Breglec.

Natjecanje u drugoj bateriji također će se održati u lovištu Lovačkog društva „Šljuka“ Uljanik. U ovoj bateriji sude Zlatko Novak i Anđelko Modrić. Redosljed natjecatelja u drugoj bateriji poredan je rednim brojevima od 11 do 20: Antonio Kovčalija, Vlado Vidas, Ivan Bartulović, Đulijano Jeličić, Ivan Alilović, Damir Bistrović, Tihomir Tot, Zoran Postić, Nikolina Koščević i Nevenko Jakopović.

Natjecatelji treće baterije s izvučenim rednim brojevima od 21 do 30 natjecat će se u lovištu Lovačkog društva „Srnjak“ Garešnica, a sudit će ju suci Davor Vranić i Mato Kovačević. U ovoj bateriji nastupit će: Miroslav Maroš, Vladimir Mirenić, Sara Marija Gmižić, Eliđo Kos, Ivan Matan, Vladimir Mak, Milorad Šepić, Ivica Cvetković, Stjepan Klem i Zlatko Breglec.

Četvrta baterija s natjecateljima koji su izvukli startne brojeve od 31 do 40 održat će se u lovištu Lovačkog društva „Srnjak“ Garešnica, a sudit će Branko Riđan i Vjekoslav Pavlečić. U ovoj bateriji natjecat će se: Ivica Rakitić, Stjepan Hrastinski, Goran Dujković, Hrvoje Kukas, Luka Šačić, Stevo Vuković, Andreja Farkaš, Goran Prelac, Krešimir Bošnjak, Neven Katić.

Peta baterija bit će u lovištu Lovačkog društva „Srnjak“ Garešnica, a sudit će ju Tomislav Jelić i Matija Galant. U ovoj bateriji nastupit će natjecatelji s izvučenim brojevima od 41 do 50: Antonio Šuvak, Aleksandar Bunarević, Mato Slovak, Marin Ramljak, Ivan Kovačević, Marino Pernar, August Barulek, Marijo Josić, Ana Šimonji i Mladen Matika.

U šestoj bateriji koja će se održati u lovištu Lovačkog društva „Vepar“ Trnovitički Popovac sudit će Stjepan Kenig i Juraj Sertić, a natjecat će se lovci s izvučenim rednim brojevima natjecanja od 51 do 58: Marko Galić, Veljko Mihalić, Vid Kovačević, Lenko Monković, Josip Kovačević, Dragan Modrić, Vlado Kireta i Almir Kubat.

U baražu će suditi Branimir Šakić, Zlatko Novak i Stjepan Kenig.

Raspored natjecanja na lovnokinološkom kupu u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru prema izvučenim brojevima je sljedeći:

Mario Katalenić

Joso Vrkljan

Tonći Vukušić

Đuro Stojanović

Dragutin Kovačević

Tomislav Kapl

Nenad Mirosavljević

Silvijo Šarić

Ivan Jakovac

Igor Lacina

Ivica Dasović

Blagomir Vukomanović

Krunoslav Milanović

Ivica Kekelić

Gabrijel Adžić

Josip Nemet

Josip Bosiljevac

Branko Gagić

Josip Đuretić

Ivica Kenig

Ivica Cindrić

Dino Goldin

Josip Tomić

Joso Vrkljan

Mihovil Glagović

Predrag Demirović

Zoran Postić

JuricaVukušić

Mario Dušak

Natjecanje se odvija u lovištu Hrvatskog lovačkog saveza, a sudit će Dražen Skoko, Dragomir Dimić i Adriana Radočaj.

Sva natjecanja započinju u subotu u 7 sati polaskom prema startnim pozicijama u lovištima.