Konačni rezultati Međimurske lige strijelaca 2018. godine

  • 21. kolovoza 2018.
  • HLS

U nedjelju 19. kolovoza godine na strelištu lovačkog društva  „Fazan“ Draškovec  održano je zadnje 14. kolo Međimurske lige strijelaca u disciplini trap. Nakon zbrajanja rezultata iz svih održanih kola dobili  su se konačni pobjednici u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Prvaci Međimurske lige strijelaca za 2018. godinu u ekipnoj konkurenciji postali su strijelci Lovačkog društva „Srnjak“ Macinec, drugo mjesto osvojili su strijelci Lovačkog društva „Mursko Središće„, a na trećem mjestu završili su strijelci„Zeca“ iz Vratišinca.

U pojedinačnoj konkurenciji bilo je neizvjesnosti do zadnjeg trenutka. Nakon četrnaestog kola, troje strijelaca imalo je 162 pogođene mete. Pobjednik  je dobiven nakon „raspucavanja“. Na kraju natjecanja  prvo mjesto osvojio je Mladen Srnec iz Lovačkog društva „Srnjak“ Macinec, na drugom mjestu završio je Josip  Šoštarić iz Lovačkog društva „Mursko Središće“, a treće mjesto osvojio je Zvonimir Srnec,  član „Srnjaka“ iz Macinca. Treba posebno napomenuti da je Mladen Srnec obranio titulu prvaka iz 2017. godine.

Ekipni rezultati:

  1. LD „Srnjak“ Macinec - 905 pogođenih meta
  2. LD „Mursko Središće“ M. Središće-861 pogođena meta
  3. LD „Zec“ Vratišinec - 858 pogođenih meta

 

Pojedinačni rezultati:

  1. Mladen Srnec,LD „Srnjak“ Macinec - 162+13 pogođenih meta
  2. Josip Šoštarić,  LD „Mursko Središće“ M. Središće - 162+12 pogođenih meta
  3. Zvonimir Srnec,  LD „Srnjak“ Macinec - 162+0 pogođenih meta

Nagrade je najboljima uručio Ljubomir Grgec, čelni čovjek LS-a Međimurske županije.

 

Mladen Grubić

Fotografije: M. Lacković