Lovnokinološki kup glasnog gona na divlju svinju u gateru osvojio Lovački savez Splitsko-dalmatinske županije i Jurica Vukušić

U konkurenciji 29 natjecatelja iz 15 lovačkih saveza županija prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Jurica Vukušić iz Lovačkog saveza Splitsko-dalmatinske županije s posavskim goničem „Musa“ i osvojenih 199 bodova. Drugo mjesto s osvojenih 190 bodova osvojio je Josip Bosiljevac iz Lovačkog saveza Karlovačke županije s posavskim goničem „Kira“. Treće mjesto osvojio je Mario Dušak iz Lovačkog saveza Virovitičko-podravske županije s alpskim brak jazavčarom „Gana“ i osvojenih 188 bodova.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Lovački savez Splitsko-dalmatinske županije za koji su je uz aktualnog prvaka Juricu Vukušića s posavskim goničem „Musa“ nastupio i

Tonći Vukušić također s posavskim goničem imena „Aron“. Lovački savez Splitsko-dalmatinske županije pobjedu je osvoji s 384 boda.

Drugo mjesto s osvojenih 347 bodova osvojio je Lovački savez Osječko-baranjske županije za koji su nastupili Gabrijel Adžić s alpskim brak jazavčarem „Alf“ i Josip Nemet s posavskim goničem „Medo od Zloće“.

Treće mjesto s 342 boda osvojio je Lovački savez Bjelovarsko-bilogorske županije za koji su nastupili Igor Lacina s posavskim goničem „Amor“ i  Josip Tomić salpskim brak jazavčarem „Amor“.

 

IS

Više u Lovačkom vjesniku 10/2017