Vladi Kireti većina glasova zastupnika za novi mandat

Lovački savez Sisačko-moslavačke županije u subotu, 24. ožujka u Selima nedaleko Siska održao je izbornu Skupštinu. Na skupštinu su se odazvali svi zastupnici odnosno 97 zastupnika koliko broji skupština donosili su odluke i birali novog predsjednika. U svojstvu predsjednika Radnog predsjedništva skupštinu je izvrsno vodio Milko Prpić. U izrazito korektnoj atmosferi raspravljalo se o izvještajima, koji su na kraju prihvaćeni, a donesen je i novi Pravilnik o stegovnom postupku. U izbornom dijelu skupštine na prijedlog Marijana Španovića iz Lovačkog društva „Stari Gaj“ Sisak kandidaturu za predsjednika prihvatio je Davor Vugić iz Lovačkog društva „Fazan“ Petrinja, a na prijedlog dosadašnjeg Izvršnog odbora kandidat za predsjednika bio je Vlado Kireta. Oba kandidata predstavila su se i  iznijela, u kratkim crtama, svoje programe. Glasovanje je bilo javno te je tako nakon izbornog dijela proglašen i rezultat koji je pročitao Marijan Brajdić kao predsjednik Izbornog povjerenstva. Novi-stari predsjednik postao je sa 66 glasova Vlado Kireta dok je 31 glas dobio

Vlado Kireta zahvalio se na izboru te pozvao sve na zajedništvo i poručio: Moj broj mobitela dostupan vam je 24 sata koliko su otvorena i vrata lovačkog saveza županije ukoliko me trebate.

Čestitajući na postignutim dosadašnjim rezultatima, dobrom radu skupštine kao i na izboru uz želju za uspjehom u radu u narednom razdoblju okupljenima se obratio dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ljubomir Grgec.

IS

Više u Lovačkom vjesniku 4/2018