Posjete škola našem muzeju i u vrijeme štrajka

Muzej je svojim jedinstvenim postavom ponudio više od uobičajene vizualne percepcije. Stručno vodstvo i raznovrsne radionice u kojima su djeca mogla proraditi doživljeno dodatno su obogatile muzejski sadržaj.

Divlja Afrika – inozemna zbirka Lovačkog muzeja HLS-a iznenadila i oduševila Varaždince

Na sajmu lova i ribolova u Varaždinu 11.-13. listopada ove godine Lovački muzej HLS predstavio se inozemnom zbirkom Divlja Afrika na opće oduševljenje posjetitelja. Na samom ulazu u dvoranu moglo se vidjeti 20-ak afričkih divljih životinja postavljenih u dioramu koja ambijentalno dočarava stanište ovih vrsta.

24. Međunarodni sajam „Priroda, lov, ribolov, turizam“ Bogata izlagačka ponuda te edukativni i zabavni sadržaji za posjetitelje

Međunarodni sajam „Priroda, lov, ribolov, turizam“ održavat će se od 11. do 13. listopada u varaždinskoj Areni uz Dravu. Najveća hrvatska manifestacija iz oblasti lova i ribolova, vezana uz boravak u prirodi i turizam, i na svojem će 24. izdanju okupiti stotinjak izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Češke, Slovačke i...

Novi pravilnik o lovostaju

Novi pravilnik o lovostaju objavljen je u Narodnim novinama broj 94/2019 od 2. listopada 2019. godine i na snagu stupa osmog dana od dana objave.

24. međunarodni sajam PRIRODA, LOV, RIBOLOV, TURIZAM

Održati će se od petka 11. do nedjelje 13. listopada u Varaždinu na već dobro poznatim prostorima Gradske sportske dvorane uz rijeku Dravu. Očekuju vas brojni izlagači iz Hrvatske i inozemstva s bogatom ponudom svjetski znanih proizvođača po posebnim cijenama sa sajamskim popustom.

Novi broj magazina Dobra kob za mjesec listopad

U PRODAJI POČETKOM LISTOPADA