Ekipni prvak je LS Virovitičko-podravske, a pojedinačni pobjednik je Radovan Abramović

Zavržilo je XXIII. državno prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu održanog 08. - 10. rujna 2017. godine u Požeško-slavonskoj županiji, Bzenica. Prvi u ekipnom je Virovitičko-podravska županija te u pojedinačnom natjecanju Radovan Abramović.

Nakon prvog dana XXIII. državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza ostvareni su izvrsni rezultati

Nakon prvog dana XXIII. državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza ostvareni su izvrsni rezultati

U revijalnom natjecanju pobjeda je pripala ekipi Hrvatskih šuma

Na XIII. Revijalnom natjecanju Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu nastupile su četiri ekipe među kojima i ženska ekipa Lovačke udruge „Dama dama“. Natjcanje je održano u lovačkom trapu na 25 meta. Nakon nastupa ekipa s jednakim brojem bodova (106) našle su se ekipe Hrvatskih šuma i Veleučilišta u Karlovcu te se pobjednik...

Pobijedila Lovska zveza Slovenije

Međunarodni susret reprezentacija Hrvatskog lovačkog saveza i Lovske zveze Slovenije održan je odmah poslije svečanog otvaranja natjecanja. Natjecanje je održano u tri discipline: lovački trap, lovački parkur i gađanje mete lovačkom puškom s užlebljenim cijevima na 100 metara.

Otvoreno državno prvenstvo u lovnom streljaštvu i održana dva natjecanja

Na strelištu Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije, u subotu 9. rujna u 9 sati svečano je otvoreno XXIII. Državno prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza i XIII. Revijalno prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu.

Na strelištu u Bzenici održan tehnički sastanak i izvučen raspored natjecanja

U petak 8. rujna, u 17.30 sati, na strelištu u Bzenici, nakon održanih službenih treninga uoči natjecanja, održan je tehnički sastanak na kojem su nazočili predstavnici domaćina, ekipa i suci. Uz dobro poznate informacije o sigurnosti izvučeni su brojevi koji određuju raspored nastupa ekipa lovačkih saveza županija po disciplinama.