Lovački vjesnik

Međunarodni sajam „LOV, RIBOLOV, PRIRODA, TURIZAM“

U Varaždinu od 7. do 9.10.2016. u Areni uz Dravu. Organizator sajma je tvrtka DMK Vall 042 d.o.o., suorganizatori su Hrvatski lovački savez i Hrvatski športsko ribolovni savez, a pokrovitelji su Grad Varaždin, Varaždinska županija, Turistička zajednica Varaždinske županije te Hrvatska turistička zajednica.

Tradicionalno natjecanje uz sajam lova u Varaždinu

U tri dana na streljani Budinec u organizaciji lovaca LD „Vepar“ Ljubešćica održat će se natjecanje u gađanju letećih meta disciplina Trap. Natjecanje u subotu, 8. listopada, započinje u 9 sati i puca se 3x25 meta na olimpijskoj streljani.

Hrvatski lovački savez u posjetu Kosovu

Izaslanstvo Hrvatskog lovačkog saveza predvođeno dopredsjednikom Josipom Malnarom, tajnikom Ivicom Budorom te prof.dr.sc. Marijanom Grubešićem sa Šumarskog fakulteta iz Zagreba u posjetu je Republici Kosovo. Tijekom prvog dana posjeta održan je sastanak s predstavnicima Lovačkog saveza Kosovo na kojem su im se pridružilo izaslanstvo Lovačk...

Prvaci su LS Međimurske u ekipnom i Damir Mehkek u pojedinačnom

Nakon dva dana natjecanja na strelištu Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije u Bzenici proglašeni su rezultati 22. državnog prenstva Hrvatskog lovačkog saveza.

Najbolji nakon prvog dana na 22. državnom prvenstvu

Nakon prvog dana najbolji rezultat ostvarili su u ekipnom dijelu lovci LS POŽEŠKO-SLAVONSKE s 334 poena, drugo mjesto zauzeli su lovci LS VARAŽDINSKE s 330 poena, a treće mjesto trenutno u ekipnom dijelu zauzima LS ISTARSKE s 317 poena.

XII. Revijalno natjecanje osvojila je ekipa Veleučilišta u Karlovcu

Dvanaesto revijalno natjecanje održano je na A streljani za lovački trap strelišta u Bzenici. Gađalo se 15 meta. Nastupilo je pet ekipa, a novina od dosadašnjih natjecanja nastup je ženske...