Lovački vjesnik

Ministarstvo poljoprivrede

Naredba o mjerama za sprječavanje pojave i širenja influence ptica na području Republike Hrvatske

PRETPLATITE SE NA DOBRU KOB

Novi broj Dobre kobi za mjesec siječanj izlazi u subotu 14. siječnja 2017. godine. Pretplata za 12 brojeva Dobre kobi koja dolazi na vaše adrese u 2017. godini iznosi 200,00 kuna.

Lovačko društvo „Lika“ Gospić proslavilo 90. obljetnicu

Vrijedni članovi jednog od najvećih ali i najstarijih društava okupili su se 28. prosinca na proslavi devetog desetljeća neprekinutog rada i djelovanja. U hotel Ana u središtu Gospića prispjeli su mnogobrojni uzvanici koji su se pridružili domaćinima u povorci prema katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije gdje je svetu misu predvodio...

Preminuo je Zlatko Andrašević

U petak, 23.12.2016. preminuo je Zlatko Andrašević, tajnik Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije. Sprovod će biti u rodnoj Koški 26. prosinca 2016. u 12.30 sati.

Predsjednica Republike Hrvatske u Hrvatskom lovačkom savezu

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetila je u četvrtak 22. prosinca Hrvatski lovački savez. Razlog njezina posjeta bio je, osim upoznavanja s radom Saveza, uručenje Povelje Republike Hrvatske za osobite zasluge u području očuvanja ekološke i biološke raznolikosti, sustavnom dugogodišnjem gospodarenju divljači te ...

Lovački savez Grada Zagreba u novim prostorijama

Lovački savez Grada Zagreba 21. prosinca svečanim otvorenjem ušao je u nove prostorije koje su smještene u Novom Jelkovcu u Sesvetama na adresi Borisa Papandopula 3. Otvorenje novouređenih prostorija održalo se u povodu obilježavanja 25. Obljetnice osnutka Lovačkog saveza i 135 godina organiziranog lovstva Grada Zagreba.