Lovački vjesnik

Prvenstvo osvojili LS Krapinsko-zagorske i Stjepan Cvitković

Na strelištu Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije u Bzenici u subotu 27.9. u 10 sati otvoreno je 20. prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu. Uz sudjelovanje lovaca strijelaca iz svih 20 Lovačkih saveza županija i Lovačkog saveza Grada Zagreba na samom početku otvaranja prigodne riječi dobrodošlice okupljenima je...

10. revijalno natjecanje u lovnom streljaštvu

Na streljani Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije u Bzenici u subotu 27.9. održano je tradicionalno revijalno natjecanje u lovnom streljaštvu na kojem je nastupilo šest ekipa.

Požeškom biskupu Plaketa Hrvatskog lovačkog saveza

U organizaciji dopredsjednika i predsjednika Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Zdravka Vujnovića u danima proslave godišnjice Požeške biskupije članovi Predsjedništva Hrvatskog lovačkog saveza na čelu s predsjednikom Dečakom posjetili su mons. dr. Antuna Škvorčevića.

Lovci Zagreba u Mariji Bistrici

Lovački savez Grada Zagreba sa svojim članicama i ove je godine sudjelovao na hodočašću Grada Zagreba u Marijansko svetište u Mariji Bistrici. Tradicija hodočašćenja građana Grada Zagreba u Mariju Bistricu duga je gotovo tri stoljeća, a nekoliko desetljeća u njemu aktivnu ulogu suorganizatora u dijelu pomoći kod praćenja vjernika s pr...

Kettner od danas i u Zagrebu

Nakon samo mjesec dana od kada je otvoren prvi dućan Kettnera u Hrvatskoj u Osijeku svoja vrata je otvorio i drugi i to u Zagrebu na Trešnjevci (Nova cesta 132). Poznati lanac opreme za lovce i ljubitelje prirode koji je godinama primao posjete naših lovaca u Austriju odlučio je svoj asortiman ponuditi direktno Hrvatskim lovcima.

Izobrazba predavača o prvom pregledu odstrijeljene divljači

U lovačkoj kući Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije smještenoj na sajamskom prostoru Bjelovarskog sajma u Gudovcu održano je preliminarno predavanje predavačima iz svih Lovačkih saveza županija koji će educirati buduće pregledavače.