Lovački vjesnik

Treći put poplavljeno strelište u Bzenici

Tek što su u potpunosti sanirana prošlogodišnja oštećenja na postrojenjima Lovačkog strelišta u Bzenici pokraj Pleternici objekte je sredinom svibnja zahvatila nova poplava pričinivši ponovo velike štete.

Redovna skupština Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije

Lovački savez Požeško-slavonske županije održao je redovnu godišnju skupštinu koja je protekla u svečanom ozračju.

Održana Skupština Lovačkog saveza Karlovačke županije

U Slunju je 19. svibnja održana redovna godišnja skupština Lovačkog saveza Karlovačke županije. Uz nazočnost 49 od ukupno 59 zastupnika u skupštini sva izvješća prihvaćena su jednoglasno kao i planovi za narednu godinu

Potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekta i podjela informatičke opreme s lovačkima udrugama lovoovlaštenicima s područja Vukovarsko-srijemske županije

U Seoskoj prijestolnici Vukovarsko-srijemske županije u Svinjarevcima 12. svibnja župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić sa svojim suradnicima među kojima je bio i zamjenik župana Željko Cirba održao radni sastanak sa lovačkim udrugama /lovoovlaštenicima sa područja Vukovarsko-srijemske županije.

Lovački savez Zagrebačke županije održao redovnu skupštinu

U lovačkom domu Noi Dvori Lovačkog društva „Zaprešić“ u Zaprešiću održana je 11. Svibnja 23. Po redu Skpština Lovačkog saveza Zagrebačke županije. Na Skupštinu su pozvani i svi lovci ove županije koji su ove godine napunili 50 godina neprekinutog članstva.