Lovački vjesnik

21. državno prvenstvo HLS-a u lovnom streljaštvu

Manifestacija Hrvatskog lovačkog saveza, državno prvenstvo u lovnom streljaštvu, održat će se u Bzenici od 11. do 13. rujna 2015. Prema protokolu je predviđeno da se 11. srpnja od osam sati počinju

XV lovno – športske igre Lovnog ureda Slunj

Tradicionalne "lovno - športske igre" Lovnog ureda Slunj održane su petnaesti put pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog lovačkog saveza, lovačkog saveza Karlovačke županije i Karlovačke zupanije u Cetingradu.

Kraljevec na Sutli uz zvukove roga i lovačku pjesmu

U subotu 30. svibnja održana je Smotra lovačkih rogista i pjevačkih zborova. Manifestacija koja je okupila preko 1000 izvođača sjednila je u zajednički nastup sudionike 19. Hrvatske i 42. Slovenske smotre rogista.

Redovna Skupština Hrvatskog lovačkog saveza

U domaćinstvu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije u Opatiji održana je 29. svibnja redovna godišnja Skupština Hrvatskog lovačkog saveza.

Uz novu zastavu obilježili 90 godina

Lovačko društvo „Šljuka“ iz Korođa jedno je od najstarijih lovačkih društava na području Vukovarsko-srijemske županije te su nedavno proslavili dugih 90 godina rada i djelovanja. Proslava je održana 9. svibnja u lijepom lovačkom domu, a počela je svečanim mimohodom ulicama Korođa do spomenika poginulim i nestalim u Domovinskom rat...

Likovna kolonija u organizaciji „Kloštranske palete“

Likovna udruga „Kloštranska paleta“ organizirala je likovnu koloniju s temom zapisa iz lova, čiji je sponzor bio Hrvatski lovački savez. Otvorenje kolonije svojom je nazočnošću uveličao predsjednik HLS-a Đuro Dečak, koji je pozdravljen velikim pljeskom brojnih sudionika i gostiju.