Lovački vjesnik

Lovci Zagreba u Mariji Bistrici

Lovački savez Grada Zagreba sa svojim članicama i ove je godine sudjelovao na hodočašću Grada Zagreba u Marijansko svetište u Mariji Bistrici. Tradicija hodočašćenja građana Grada Zagreba u Mariju Bistricu duga je gotovo tri stoljeća, a nekoliko desetljeća u njemu aktivnu ulogu suorganizatora u dijelu pomoći kod praćenja vjernika s pr...

Kettner od danas i u Zagrebu

Nakon samo mjesec dana od kada je otvoren prvi dućan Kettnera u Hrvatskoj u Osijeku svoja vrata je otvorio i drugi i to u Zagrebu na Trešnjevci (Nova cesta 132). Poznati lanac opreme za lovce i ljubitelje prirode koji je godinama primao posjete naših lovaca u Austriju odlučio je svoj asortiman ponuditi direktno Hrvatskim lovcima.

Izobrazba predavača o prvom pregledu odstrijeljene divljači

U lovačkoj kući Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije smještenoj na sajamskom prostoru Bjelovarskog sajma u Gudovcu održano je preliminarno predavanje predavačima iz svih Lovačkih saveza županija koji će educirati buduće pregledavače.

Monografija uz 20 godina LS Bjelovarsko-bilogorske županije

Na sajamskom prostoru u Gudovcu u nedjelju 7.9. uz svečanu sjednicu i promociju monografije proslavljena je dvadeseta godišnjica rada i djelovanja Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

U Gudovcu održana sjednica Izvršnog odbora HLS-a

U lovačkoj kući Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije koja je smještena na sajamskom prostoru u Gudovcu u petak 5. rujna održana je sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog lovačkog saveza na čijem se dnevnom redu našlo niz aktualnosti.

6. Loreko otvoren u petak i traje do nedjelje

Na sajamskom prostoru u Gudovcu u petak 5. srpnja otvoren je sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma u sklopu mnogo poznatijeg jesenskog međunarodnog sajma koji se ove godine održava po 22. put.