Lovački vjesnik

Preminuo je Alojzije Frković

U srijedu 13. srpnja 2016. godine preminuo je Alojzije Frković, naš veliki lovni stručnjak, autor nebrojenih članaka i radova kao i knjiga, kojima je dao nemjerljiv doprinos razvoju lovstva. Rođen je 20. svibnja 1934. godine u mjestu Vrata, općina Fužine u Primorsko-goranskoj županiji.

Dobra kob, srpanj 2016.

Već od 16. srpnja potražite na kioscima.

Preminuo je Vladimir Naglić

U četvrtak 7. srpnja primili smo tužnu vijest da je u 78. godini života preminuo Vladimir Naglić koji je obnašao dužnost predsjednika Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije od 2007. do 2011. godine te u mandatnom razdoblju bio član Izvršnog odbora i Skupštine Hrvatskog lovačkog saveza.

Nova streljana za lovački trap i parkur

U neposrednoj blizini lovačkog doma Lovačke udruge „Fazan“ Špišić Bukovica u Bušetini otvorena je novoizgrađeno streljana za lovački trap, a postavljena je i infrastrukutura za lovački parkur te se čeka isporuka mašina i montaža na postolja kako bi i ova disciplina bila dostupna lovcima ovog kraja.

Lovci Varaždinske županije produljenje lovozakupa slavili na Ravnoj gori

Te subote, 2. srpnja ove godine na vrhu Ravne gore dugo se orila pjesma uz pratnju tamburaškog sastava „Viničke krijesnice“. Tako su sadržajnim završnim druženjem lovci Varaždinske županije obilježavali uspješan kraj višemjesečnih aktivnosti oko produljenja lovozakupa svim dosadašnjim lovozakupnicima.

Briketirana mineralna sol

Briketirana mineralna sol pakirana po komadu teži četiri kilograma. Cijena briketirane mineralizirane soli za divljač je 5,79 kuna za kilogram plus PDV.