Lovački vjesnik

Advent u Milenij hotelima u Opatiji

Iskoristite poseban popust od 15 posto za sve HLS-ove članove i provedite odmor u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta, vrijedi od 30. rujna do 30. prosinca 2016.. Cijena je 47,5 eura po osobi i danu. KONTAKT: corporate@milenijhoteli.hr i tel.: 051 278 017

Edukacija o opasnosti od mina u sklopu izobrazbe za lovca

U Lovačkom domu "Repić" u Slatini, 26.studenog 2016. godine, u sklopu održavanja nastave za polaznike izobrazbe za lovca održana je edukacija o opasnostima od mina. Nastavak je to niza edukacija diljem Republike Hrvatske, prema projektu HEP-a, a u organizaciji Udruge Hrvatska pomaže i Hrvatskog lovačkog saveza.

Jeleni na Žumberku i Gorjancima

U Samoborskoj Maloj dvorani Hrvatskog doma u četvrtak ,17. studenoga, održana je promocija knjige Jeleni na Žumberku i Gorjanima. O knjizi su govorili njezini tvorci i recenzenti. Uvodnu riječ preuzeo je urednik Marijan Lukšić koji je u svojstvu predsjednika LUB-a

Dobra kob, studeni 2016.

Od 15. studenog na kioscima, benzinskim postajama, većim šoping centrima u zemlji i inozemstvu

Svečana sjednica LU „Srndač“ Kloštar Podravski

Svečana sjednica LU „Srndač“ Kloštar Podravski održana je u prigodi 70-te obljetnice osnivanja i djelovanja iste te je pri tome upriličeno i otvorenje nove streljane na glinene golube.

Pod zaštitom Huberta

Zajednička proslava spomendana svetog Huberta, zaštitnika lovaca i lovstva, koju organizira Hrvatski lovački savez ove se godine održala u subotu 5. studenoga u Karlovcu.