Lovno streljaštvo

Tradicionalno natjecanje u lovnom streljaštvu

Kod lovačkog doma Lovačkog društva Prosenjakovci održano je tradicionalno natjecanje između reprezentacije Lovačkog saveza Slovenije i Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu. Za reprezentaciju Hrvatskog lovačkog saveza nastupili su lovci koji su osvojili prvih šest mjesta u pojedinačnoj konkurenciji na 22. Državnom prvenstvu Hrv...

Prvaci su LS Međimurske u ekipnom i Damir Mehkek u pojedinačnom

Nakon dva dana natjecanja na strelištu Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije u Bzenici proglašeni su rezultati 22. državnog prenstva Hrvatskog lovačkog saveza.

Najbolji nakon prvog dana na 22. državnom prvenstvu

Nakon prvog dana najbolji rezultat ostvarili su u ekipnom dijelu lovci LS POŽEŠKO-SLAVONSKE s 334 poena, drugo mjesto zauzeli su lovci LS VARAŽDINSKE s 330 poena, a treće mjesto trenutno u ekipnom dijelu zauzima LS ISTARSKE s 317 poena.

Briketirana mineralna sol

Briketirana mineralna sol pakirana po komadu teži četiri kilograma. Cijena briketirane mineralizirane soli za divljač je 5,79 kuna za kilogram plus PDV.

Pobjednika odlučilo natjecanje lovačkim puškama s užljebljenim cijevima

Tradicionalni Međunarodni susret lovaca strijelaca Hrvatskog lovačkog saveza i Lovačkog saveza Slovenije

Bjelovarsko-bilogorska najbolja u gađanju karabinom

Ove godine po prvi puta lovci strijelci imali su prilike okušati se u gađanju lovačkom puškom s užljebljenim cijevima u metu srnjaka na 100 metara na novoizgrađenom strelištu u Bzenici.